Bevásárlókosár 0 termék
Kategóriák
Információk
Akciós termékek

Szövött rózsafüzértartó tasak - Keresztrefeszítés

Szövött rózsafüzértartó t

3.50€  3.15€
Gyorskeresés





Összetett keresés
Keresztény könyvek » Hivatás » Újjászületés villámcsapás által

Újjászületés villámcsapás által
[4444]


8.90€

Ez a termék készleten van, rendszerint 1-3 munkanapon belül postázzuk.
Ezt a terméket megrendelheti az új webáruházból is:
www.ruzenec.sk

Ébredés az Úz-völgyében
Böjte Csaba testvér ajánló soraiból: Isten nem játszik velünk, Ő kemény kézzel vezet, határozottan szól, hol egy békés napsütötte délután, hol az ég a földdel egybe érő nagy időben, villámcsapásban. Egy biztos, Teremtőnk nem ültet olyan vágyat az ember szívébe, amit nem lehet valóra váltani! Ő bár hagy megszusszanni, de mindig új és új, még szebb feladatokat állít elénk!
Balázsék, akárcsak mi mindannyian, úton vannak. Átvitt értelemben is hatalmas távolságokat bebarangoltak, de a cél még messze van. Ők is, de én is kíváncsian várom, hogy a szapora léptüktől fogyó út után a következő fordulónál mi tárul elénk.
E kis könyv a két ember által megélt nagy kaland páros himnusza, amelyben az a szép, hogy szinte még meg sem jelent, de már tovább is van írva, mert aki Isten útjára lép, az a csodák útján jár, ahol a forgatókönyvet a legnagyobb rendező, Teremtőnk írja.

Sepsiszéki Nagy Balázs és Nagy Erika könyve borzongató, igaz mai történetet tár elénk a Székelyföldről: mi történik, ha egy nap a családfő magatehetetlenül, emlékek nélkül ébred fel egy kórházban, azt sem tudva igazán, hogy kicsoda ő?…

144 oldal, 14x19cm, puhafedeles.