Bevásárlókosár 0 termék
Kategóriák
Információk
Akciós termékek

Szövött rózsafüzértartó tasak - Keresztrefeszítés

Szövött rózsafüzértartó t

3.50€  3.15€
Gyorskeresés





Összetett keresés
Nem létező termék!
Tükör által világosan - Pál Ferenc

Tükör által világosan - Pál Ferenc
Isten arcvonásai az önismeret fényében

Sokak álma válik azzal valóra, hogy Pál Ferenc előadásai végre nem csak hallhatóak, de olvashatóak is. Sorozatunk első kötetében a szerző a kezdeti életszakaszok jelentőségét mutatja be a bizalom és a tágabb értelemben vett hit kialakulásának folyamatában, és azt, hogy az ebben az időszakban szerzett sebzettségeínk milyen hatással lehetnek felnőtt életünkre. Hogyan befolyásolják gondolkodásunkat, önmagunkhoz és embertársainkhoz fűződő kapcsolatainkat, illetve mindennek mélyén: viszonyulásunkat a transzcendenciához. Mert mindenki viszonyul valahogy. Még az is, aki nem vallja magát hívőnek. Ő éppen ez által. A hit ugyanis embervoltunk alapvető adottsága, a kérdés tehát megkerülhetetlen.
A kedves Olvasónak nem kell azonban attól tartania, hogy valami nehezen emészthető, tudományos értekezést tart a kezében! A szöveg végig eleven és élvezetes. Pál Ferenc kifejezésmódja mélyen emberi, őszinte, önfeltáró és önátadó. Zavarba ejtően lemeztelenített. Stílusa eredeti, modern, néha provokatív, és kihagyhatatlan eleme a humor. Mindeközben ott van egy-egy jól elhelyezett mondat, amely célba talál. Megdöbbentő szembesülés önmagunkkal. Egy apró, lélekbe vágó gondolat.
Sebzettségeinkből vezethet kiút. Pál Ferenc beszél a gyógyulás lehetséges útjairól, melyek bárki számára elérhetőek, aki hajlandó és képes is tenni a változásért. Gondolatai, megfontolásai roppant praktikusak, a mindennapokban rendkívül jól hasznosíthatóak - olykor sorsfordítóak lehetnek. Az eredmény egy élhetőbb, örömtelibb élet és - a szerző szavaival élve - „a másik ember valódibb szeretése”. Jó szívvel ajánlom hát mindenkinek! - Néráth Mónika szerkesztő
410oldal, puhafedeles.

Folytatás