Bevásárlókosár 0 termék
Kategóriák
Információk
Akciós termékek

Rózsafüzér nyitható tasakban - kék

Rózsafüzér nyitható tasak

7.00€  6.30€
Gyorskeresés





Összetett keresés
Keresztény könyvek » Elmélkedés » Őszinte híve - Albino Luciani

Őszinte híve - Albino Luciani


9.50€

Ez a termék készleten van, rendszerint 1-3 munkanapon belül postázzuk.
Ezt a terméket megrendelheti az új webáruházból is:
www.ruzenec.sk
Levelek neves személyiségeknek
Albino Luciani, a későbbi I. János Pál pápa, velencei pátriárka korában 40 képzelt levelet írt neves embereknek és jól ismert irodalmi művek szereplőinek.
Ezekből válogattunk ki 28 írást, kihagyva a harminc évvel ezelőtti és helyi olasz szokásokkal, politikával foglalkozó, számunkra nem vagy kevéssé érthetőket.
A püspök a levelekben utal a címzettek tevékenységére, és alkotásaik, életük eseményei kapcsán felhoz valamilyen időszerű közéleti, erkölcsi, teológiai kérdést. A komoly mondanivalót számos esetben tanulságos, tréfás történetek, adomák közbeiktatásával színesíti.
Bár a levelek megírása óta sok esztendő telt el, megállapításaik zöme ma is időszerű, és a tárgyalt kérdések sok esetben még égetőbbek, mint a XX. század hetvenes éveiben.
Albinó Luciani erkölcsi üzenete minden időre vonatkozik.
A keresztre feszített Krisztus minden korban - ma is -kitárja kezét, és vonzza magához az embereket. Nem számít, hogy mi történik a világban, a kereszténység ellenfeleinek minden dühödt támadása, aljas rágalmazása, félrevezető álokoskodása ellenére Krisztusnak ma is vannak és mindig lesznek követői, akik sohasem hagyják el.
231 oldal, puhafedeles.