Bevásárlókosár 0 termék
Kategóriák
Információk
Akciós termékek

Rózsafüzér  fémdobozban - Ferenc pápa

Rózsafüzér fémdobozban -

7.00€  6.30€
Gyorskeresés





Összetett keresés
Keresztény könyvek » Elmélkedés » Megnyílás Isten felé - Thomas H. Green SJ

Megnyílás Isten felé - Thomas H. Green SJ


2.00€

Ez a termék készleten van, rendszerint 1-3 munkanapon belül postázzuk.
Ezt a terméket megrendelheti az új webáruházból is:
www.ruzenec.sk
Az utóbbi időkben a szociológusok összezsugorodó világunk néhány jelenségét a „harmadik kultúra" alapján vélik magyarázni. Nem vagyok arra illetékes, hogy megítéljem a harmadik kultúra szociológiai jelentőségét. De megemlítem, mert nagy segítségemre volt abban, hogy megértsem saját helyzetemet és meglássam az ima jelentőségét és helyét ke¬resztény életemben. Magam is a harmadik kultúra gyermeke vagyok, az Egyesült Államokban születtem és nevelkedtem, majd hivatásom misszionáriusként a Fülöp-szigetekre szólított. Ki vagyok voltaképpen?
Napjainkban és korunkban, amikor a misszionárius meg sem kísérelheti már, hogy „egy kis Amerikát" ültessen át idegen talajba, ezek a kérdések valódi identitásbeli krízist okozhatnak. De, Istennek hála, igazi személyes elmélyüléshez és gazdagodáshoz is vezethetnek. A harmadik kultúra gyermeke előtt egyedülálló perspektíva bontakozik ki. Látó szemmel felfedezheti lassacskán a konkrét kulturális megjelenési formák mélyén rejlő állandó és alapvető emberi értékeket.
Mindez elvezet bennünket könyvünk tárgyához, mert ráébredtem, hogy az állandó és alapvető emberi értékek egyike - és valójában a legfontosabb közöttük - az imádság. Ez a könyv valóban az ilyen keresztezett kultúrával kapcsolatos tapasztalatokból született.
104 oldal, puhafedeles.