Bevásárlókosár 0 termék
Kategóriák
Információk
Akciós termékek

Rózsafüzér  fémdobozban - Ferenc pápa

Rózsafüzér fémdobozban -

7.00€  6.30€
Gyorskeresés





Összetett keresés
Nem létező termék!
Határaink - Dr. Henry Cloud

Határaink - Dr. Henry Cloud
[6588]
A pszichológus szerzőpáros könyve - amely a határvonalak-sorozat második köteteként jelenik meg magyarul - az érett és egészséges énhatárok kialakításáról szól. Arról, hogy kik vagyunk, illetve kik nem vagyunk, és hogyan vállalhatunk felelősséget önmagunkért, hogy ne csak sodródjunk és reagáljunk a minket érő hatásokra, hanem aktívan és kezdeményezően alakítsuk az életünket.
„Életünk számos zavara és konfliktusa a határok hiányával összefüggő problémákban gyökerezik. Egyértelmű határok híján az a veszély fenyeget, hogy elveszítjük szabadságunkat, hagyjuk, hogy mások irányítsanak minket, nem értékrendünk, hanem félelmeink, bűntudatunk vagy hiányérzetünk alapján hozunk döntéseket, vagy feladjuk a személyiségünket azért, hogy megtartsunk egy kapcsolatot.
Ha tudjuk, hol húzódnak a határaink, világossá válik, hogy mi az, amiért felelősséggel tartozunk, és mi az, amiért nem, így hatékonyabban használhatjuk erőforrásainkat, és képesek leszünk arra, hogy jól működő és egészséges kapcsolatokat hozzunk létre" - írják a szerzők, akik a személyiség-lélektan eredményeit alkalmazva és a Biblia évezredes bölcsességéből merítve biztatják olvasóikat saját határaik kijelölésére.
A könyv világszerte több mint kétmillió példányban kelt el.
328 oldal, puhafedeles.
Folytatás