Bevásárlókosár 0 termék
Kategóriák
Információk
Akciós termékek

Rózsafüzér nyitható tasakban - kék

Rózsafüzér nyitható tasak

7.00€  6.30€
Gyorskeresés





Összetett keresés
Nem létező termék!
Gyógyító lelkigyakorlat - Katona István

Gyógyító lelkigyakorlat - Katona István
[3866]
A belső gyógyulás a szív gyógyulása. Szívünk-lelkűnk elraktároz minden tapasztalatot, amit életünk folyamán átéltünk. Ez hatással van kapcsolatainkra, és formálja személyiségünket. Ha elutasítást, félelmet, megaláztatást élünk át, ezek megsebzik szívünket. Békétlenné válunk. Az is lehet, hogy lázadás, agresszió alakul ki bennünk. Vagy kisebbségi érzések rohannak meg. Képességeinket nem merjük kibontakoztatni. Bezárkózunk. Energiánk java részét arra fordítjuk, hogy talpon maradjunk!
Jézus örömhíre az, hogy van remény a gyógyulásra. Isteni szeretetével kézbe veszi megsebzett szívünket és elkezdi gyógyítani. Ezért halt meg a kereszten, hogy életünket megváltsa - megszabadítsa a gonosztól.
Könyvemben segítséget szeretnék nyújtani azoknak, akiknek az életük megsebződött az elutasítás, megaláztatás, szeretetlenség miatt. Szeretnék rámutatni Jézusra, hogy Ő valóban Megváltó! Ő együtt érez velünk. Ő maga mondta: „Jöjjetek hozzám mindnyájan, akik meg vagytok terhelve. ..én felüdítelek titeket." (Mt 71,28).
239 oldal, puhafedeles.
Folytatás