Bevásárlókosár 0 termék
Kategóriák
Információk
Akciós termékek

Szövött rózsafüzértartó tasak - Keresztrefeszítés

Szövött rózsafüzértartó t

3.50€  3.15€
Gyorskeresés





Összetett keresés
Keresztény könyvek » Fiataloknak » Biztos út - Tomka Ferenc

Biztos út - Tomka Ferenc
[MT-157]


8.00€

Ez a termék készleten van, rendszerint 1-3 munkanapon belül postázzuk.
Ezt a terméket megrendelheti az új webáruházból is:
www.ruzenec.sk
XVI. Benedek pápa a tisztaságról mondja: „A tisztaság nem a kapcsolatok hiánya, hanem intenzív kapcsolat Istennel és az embertárssal.” Akár cölibátusban, akár udvarlási kapcsolatban, akár házasságban él valaki, a tisztaság abban tud igazán megvalósulni, aki intenzív kapcsolatban áll Istennel és emberrel, aki egyértelmű, életre szóló döntéssel bír valaki mellett.
A tisztaság tanítható, begyakorolható, a mélyben őszintén vágyott érték. Hogy ez az érték felragyog-e társadalmunkban, közös felelőssége a felnőttek társadalmának és az ifjúságnak egyaránt.
Tomka Ferenc atya könyve nemcsak fiatalokhoz szól, hanem szülőkhöz és pedagógusokhoz is. Világos, határozott beszéd, útmutatás azokról a problémákról, amelyek között az ifjúság készül a hívatásának fölismert házasságra. Nem siránkozik a nehéz körülmények fölött, hanem fényt gyújt, irányt mutat, bátorít, konkrét cselekvésre hív, hitet ébreszt, hogy a XXI. század hajnalán is lehet derűsen, tisztán megélt udvarlási kapcsolattal, jegyességgel indulni a házasság felé.
17x24cm, 174 oldal, puhafedeles.