Bevásárlókosár 0 termék
Kategóriák
Információk
Akciós termékek

Szövött rózsafüzértartó tasak - Jézus

Szövött rózsafüzértartó t

3.50€  3.15€
Gyorskeresés





Összetett keresés
Nem létező termék!
A sötétség három napja - Paul Baldauf

A sötétség három napja - Paul Baldauf
[5729]
Sokan hallottak már a háromnapos sötétségről, amelyet megjövendölt Pio atya és sok más látnok is. De ezt az eseményt igazán senki sem tudja elképzelni, mivel tényleg annyira borzasztónak tűnik.
Paul Baldauf azonban mégis fel merte vállalni, hogy szemünk elé tárja és felfedje előttünk a közelgő katasztrófát és megpróbáltatásokat egy látványos történet keretében. Megpróbálja szemléletesen lefesteni, hogy miképp fog ez megtörténni a világ nagyvárosaiban, ha a világra, mint az „utolsó ítélet" előfutára, lesújt a borzalmas megpróbáltatás, amely katasztrófa súlyától az emberiség egyharmada nem menekül meg.
Ez egy jövőben bekövetkező esemény regényszerűen megírt formája, ennek ellenére nem szabad pusztán a fantázia szüleményének tekinteni, mert olyan próféciákon (és a Biblián) alapulnak az elbeszélések, amelyeket komolyan kell venni annak érdekében, hogy lelkileg felkészülhessünk Istennek erre a büntetésére.
Ez az esemény csak akkor lenne elkerülhető, ha az emberiség megtérne és ismét Isten vezetése szerint élne. De aki látja ezt a mai világot és ismeri az eseményeket, sajnos nem nagyon remélheti, hogy ez az előre megjövendölt háromnapos sötétség mégsem fog megtörténni. (E. J. Huber)
A szerző regényes formában dolgozza fel a Szentírás és a misztikusok által jövendölt háromnapos sötétség témáját. Nem tudjuk pontosan, hogyan fog mindez történni, de a látnokok szerint váratlanul fog bekövetkezni. Ugyanakkor ez az esemény összefügg egy szörnyű háborúval, amely teljes pusztulással fenyegeti a Földet. Ennek megakadályozására Isten közbeavatkozik a háromnapos sötétséggel és a természeti katasztrófákkal.
Ajánlom mindazoknak, akik szeretnének megtérni. De azoknak is, akik az evangélium szerint akarnak élni, és küldetést éreznek mások lelkének megmentésére. - Katona István atya
114 oldal, puhafedeles
Folytatás