Bevásárlókosár 0 termék
Kategóriák
Információk
Akciós termékek

Rózsafüzér nyitható tasakban - kék

Rózsafüzér nyitható tasak

7.00€  6.30€
Gyorskeresés





Összetett keresés
Nem létező termék!
A rejtőzködő Medjugorjei Gyermek - Emmanuel Maillard nővér

A rejtőzködő Medjugorjei Gyermek - Emmanuel Maillard nővér
Emmanuel nővér könyve mindazoknak, akik meg akarják ismerni Medjugorje csodáit.
Emmánuel Maillard nővér 1976 óta tagja a Nyolc Boldogság Katolikus Közösségnek. 1989 óta él Medjugor-jében. Hol megindítóan, hol humorosan beszéli el a helyben, vagy szerte a világban végzett missziói során összegyűjtött tanúságtételeket. Úgyszintén megoszt velünk néhány bensőséges részletet saját lelki megtapasztalásaiból.
„A könyvek olyanok, akár a kagylóhéjak. Első látásra mind egyformák. Valójában azonban egyáltalán nem ugyanazok, értékük a legkülönfélébb lehet. Némely könyv tartalmilag annyira gazdag, olyan jól sikerült, hogy ritka gyöngyöt rejt magában. Emmanuel nővér könyve is ilyen: a legszebb gyöngyöket kínálja, így gazdagítja az olvasót. Az elbeszélések és történetek révén az olvasó örömmel fedez fel értékes embereket, tanulságos eseményeket. Ez a könyv segít mélységeiben felfedeznünk azt az oly kevéssé ismert utat: a Béke Királynőjének útját."
Jozo Zovko atya, ferences
„Aki elolvassa Emmánuel nővér könyvét, belép a hit titokzatos világába. Szinte érezni a természetfeletti atmoszféra erejét. Gyógyulások, megtérések, mély vallomások nyomán feltárul a belső misztérium, amelyet Isten keze átformál. Eltűnnek az anyagi világ determinizmusai és felragyog az isteni jelenlét. Az ember szabaddá válik. Lehullnak az álarcok, a mindennapok megszokott formái, és előtűnik a csoda, Isten szépsége és öröme az emberi szívekben.
Ajánlom mindazoknak, akik Medjugorje csodáit meg akarják ismerni".
Katona István atya
328 oldal, puhafedeles.
Folytatás