Bevásárlókosár 0 termék
Kategóriák
Információk
Akciós termékek

Rózsafüzér nyitható tasakban - halványkék

Rózsafüzér nyitható tasak

7.00€  6.30€
Gyorskeresés





Összetett keresés
Keresztény könyvek » Lelkünk tája » A fal leomlik és híddá alakul

A fal leomlik és híddá alakul


5.40€

Ez a termék készleten van, rendszerint 1-3 munkanapon belül postázzuk.
Ezt a terméket megrendelheti az új webáruházból is:
www.ruzenec.sk
Kapcsolataink az erőszakmentesség tükrében
Az élet alapvetően közlés, kommunikáció. Egy szó, egy tekintet és két ember között létrejöhet a kapcsolat. Nem kell semmi különös ahhoz sem, hogy a kapcsolat bezáruljon köztem és a másik ember között.
Ez a könyv főleg abban szeretne segítségünkre lenni, elhiggyük, nincs egyetlen olyan kapcsolat sem, amit véglegesen lezártnak kellene tekintenünk. Amikor alázatosan dolgozunk azon, hogy jobbá tegyük kapcsolatainkat a családunkon belül, már arra készülünk, hogy könnyebben oldjuk meg a szélesebb körben felmerülő nézeteltéréseinket. Amit a könyvben javasolunk, annak megvilágítása, hogy mi történik az' ember szívében. amikor megnyílik, vagy bezárkózik a kapcsolatban. Az igazi kommunikáció valójában belső fejlődés gyümölcse.
Amikor nyitott a szemléletmódom a másik felé, akkor hidat építek kettőnk közé. Amikor bezárom gondolkodásmódomat, mintha egy fal választana el minket egymástól.
A Chronique Sociale kutató és képzéseket indító szervezet, ami egyben kiadóként is működik. 1892-ben alapították Lyonban, kezdetektől fogva az a fő célkitűzése, hogy érzékeltesse a társadalmi változásokat és egy közös szolidárisabb. egymás iránti tiszteleten alapuló életet, társadalmat hirdessen.
160 oldal, puhafedeles.
Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták meg

Napló - Szent Faustyna Kowalska

Napló - Szent Faustyna Kowalska


Az 5 szeretetnyelv: Férfiaknak - Gary Chapman

Az 5 szeretetnyelv: Férfiaknak - Ga


Határaink a párkeresésben

Határaink a párkeresésben