Bevásárlókosár 0 termék
Kategóriák
Információk
Akciós termékek

Csodás érem lánccal - orvosi acélból

Csodás érem lánccal - orv

11.00€  10.65€
Gyorskeresés





Összetett keresés
Nem létező termék!
A család imakönyve

A család imakönyve
[5433]
Egyedülálló imagyűjtemény a család minden tagjának.
Szentek és neves személyiségek imádságai különböző élethelyzetekre és különféle alkalmakra; áldások és életfelajánlások, zsolozsmák, litániák, fohászok ünnepekre és hétköznapokra.
„A családokon át folyik az ember története, s az emberiség üdvösségének története" — írja II. János Pál pápa a családokhoz intézett levelében. Az üdvösség eléréséhez azonban nélkülözhetetlenek az imádkozó családok. „Az ima ugyanis -folytatja a Szentatya — a keresztény élet lényeges alkotórésze, sőt emberségünk természetéhez tartozik."
Könyvünk az egyéni, valamint a közös családi imádkozáshoz nyújt segítséget. Találhatunk benne imaórákat, családi körben végezhető áldásokat, életfelajánlásokat, könyörgéseket és hálaadásokat, melyekkel gyermekek, serdülő fiatalok, jegyespárok, édesapák, édesanyák és nagyszülők fordulhatnak Istenhez szinte minden élethelyzetben és életállapotban. Az élet nagy fordulópontjai mellett - születés, eljegyzés, esküvő, haláleset — a mindennapok eseményeihez — utazás, tanulás, étkezés, munka, sportolás, betegség stb. — kapcsolódnak ezek az imák, melyek szentek, boldogok, neves személyek, vagy éppen a körülöttünk élő emberek tollából származnak. Hisszük, hogy ahol ezek felhangzanak, ott Krisztus is családtaggá válik, hiszen ő, aki szintén családban született, ezt mondta: „Ahol ugyanis ketten vagy hárman összegyűlnek a nevemben, ott vagyok közöttük" (Mt 18,20),
11,5x17cm, 376 oldal, keménytáblás.
Folytatás