Bevásárlókosár 0 termék
Kategóriák
Információk
Akciós termékek

Szövött rózsafüzértartó tasak - Angyali üdvözlet

Szövött rózsafüzértartó t

3.50€  3.15€
Gyorskeresés





Összetett keresés
Nem létező termék!
Természetes spiritualitás - Pál Ferenc

Természetes spiritualitás - Pál Ferenc
Meghittségben Istennel

Mi a halálellentétpárja? — kérdezte egyik előadásán Pál Ferenc. Mi lenne? Hát az élet! — vágták rá sokan. A halál igazi ellentéte azonban a fogantatás, a születés. Az élet valami mélyebb, valami több, amely föltárja a spiritualitás világát. Voltak néhányan, akik ráéreztek erre a válaszra, ők a téma bővebb kifej tetését ismerhetik meg a könyvben. Akik pedig azt gondolták, hogy a halál ellentéte az élet, rácsodálkozhatnak egy új dimenzióra.
Meghittségben lenni Istennel? Legalább ilyen izgalmas kérdés. Bensőséges kapcsolatban lenni a Teremtővel nem valamilyen elérhetetlen, misztikus álom, vagy csak a kevesek sajátja, hanem éppoly eleven valóság, mint meghitt kapcsolatban lenni egy embertársunkkal. Az első kötet nagy sikere után a szerző a meghitt istenkapcsolathoz vezető úton segíti és kíséri el az olvasót a Lélekbevágó című sorozat második könyvében. Teszi mindezt a tőle megszokott színes, olvasmányos stílusban, számos történettel fűszerezve mondandóját, az elméleti megalapozottság mellett gyakorlatias megközelítéssel. Megtudhatjuk például, mi a jelentősége annak, hogy gyermekeinket hogyan támogatjuk egy-egy élethelyzet értelmezésében, vagy, hogy felnőttként hogyan segíthet bennünket, ha tudatosan emlékezünk tapasztalatainkra, élményeinkre. Kiderül az is, miért nem kell félnünk, ha egy igazán mély válságba kerülünk, és miként válhat egy ilyen helyzet életünk tápláló forrásává.
Isten nem arra hív minket, hogy visszatekintve életünkre azt mondjuk: volt benne néhány szép, örömteli pillanat. Életünk, embervoltunk nagy lehetősége, hogy ne csak időnként érezzük boldognak magunkat, hanem boldog emberként éljünk!
Amennyiben végigjárjuk a személyes istenkapcsolathoz vezető lélektani és spirituális fejlődés útját, végül nemcsak Istennel, de önmagunkkal, másokkal és a világgal is meghittségben élhetünk.
Mindennapjainkat és egész életünket pedig átjárja egy bizalmon alapuló, éltető, természetes spiritualitás.
Pál Ferenc előadásainak immár a Millenáris Park 1000 fős színház-terme ad otthont. Munkássága elismeréseként pedig megkapta a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjét.
306 oldal, puhafedeles.

Folytatás