Bevásárlókosár 0 termék
Kategóriák
Információk
Akciós termékek

Rózsafüzér nyitható tasakban - halványkék

Rózsafüzér nyitható tasak

7.00€  6.30€
Gyorskeresés





Összetett keresés
Nem létező termék!
Rejtjelek egy másik világból - Philip Yancey

Rejtjelek egy másik világból - Philip Yancey
A szépség váratlan megnyilvánulása, egy megmagyarázhatatlan belső sóvárgás, egy új tudományos felfedezés, egy gyermek világrajövetele, egy számunkra fontos személy elvesztése - olykor az élet lényegével kapcsolatos nehezen megválaszolható kérdéseket vet fel.
De vajon megfogalmaztuk-e már, mi az élet lényege, vagy még mindig akadnak hiányzó láncszemek; csupán a látható világ létezik-e, vagy valami más is rejtőzik mögötte; vajon nem tévesztjük-e össze az életet az élet közegével?
A szerző, miközben ezekre és hasonló kérdésekre keresi a választ, a hit határvidékén tett kalandos utazásra invitálja olvasóit. A szemmel látható világban mutat rá azokra a jelekre, amelyek életterünkben és környezetünkben egy másik világ létére utalnak.
A világirodalom klasszikusaiból merít, és a XX. század jelentős tanúinak és alakítóinak gondolatait idézi. Segítségükkel fejtegeti: milyen formában létezhet a látható és a láthatatlan, a természeti és a természetfölötti egymás mellett, miként kapcsolódnak egymáshoz, s hogyan hatnak mindennapjainkra.
Philip Yancey az amerikai Wheaton College-ban, majd a Chicagói Egyetemen szerzett diplomát. Hivatásos újságíróként számos magazinnak dolgozott; írásai többek között megjelentek a Saturday Evening Post, a National Wildlife és a Christianity Today oldalain. Jelenleg az utóbbi lap főszerkesztője. Könyveit 25 nyelven, több mint 14 millió példányban adták el szerte a világban. Művei közül tizenkettő részesült rangos nemzetközi elismerésben.
328 oldal, keménytáblás.
Folytatás