Bevásárlókosár 0 termék
Kategóriák
Információk
Akciós termékek

Rózsafüzér  fémdobozban - barna

Rózsafüzér fémdobozban -

7.00€  6.30€
Gyorskeresés





Összetett keresés
Nem létező termék!
Oltáriszentség csodák hazánkban

Oltáriszentség csodák hazánkban
[6840]
Az Oltáriszentség tisztelete jelentősen csökkent az utóbbi évtizedekben, nemcsak hazánkban, hanem világméretekben is. Pedig aki nem hiszi, hogy Jézus Krisztus valóságosan jelen van az Oltáriszentségben, az nem mondhatja magát katolikusnak! Ez alap hittétel! Jézus Krisztus, aki maga a szeretet, finoman figyelmeztet. Az elmúlt években Argentínában, Lengyelországban és Magyarországon (Százhalombattán) is egy-egy leesett Szentostyával történt csoda – hússá változott.
Jézus és a Szűzanya szeretettel, halkan, csöndben, de határozottan figyelmeztet minket. Könnyeket hullatnak, olajat könnyeznek szobrok és képek időnként és helyenként. Jézus egy-egy alkalommal egy-egy pap kezében megmutatja, hogy az átváltoztatott Borban, az átváltoztatott Szentostyában valóságosan jelen van, mert emberi vérré, emberi hússá változik, melyet laboratóriumilag is vissza lehet igazolni. Ők figyelmeztetnek, de mi nem akarjuk meghallani, meglátni. Papjaink, püspökeink jellemzően inkább igyekeznek eltitkolni, eltussolni, akár fizikailag megsemmisíteni ezeket, mintsem megmutatni, felmutatni az égi jeleket. És közben csodálkozunk, hogy a nép hite csökken.
Az elmúl néhány évtizedben – jelen ismereteink szerint – hazánkban több Oltáriszentség-csoda történt. Ezeket vesszük most sorra azzal a szándékkal, hogy ezek figyelmünkbe idézése segítse hitünk növekedését. Azzal a szándékkal, hogy könnyebb legyen vallanunk az alap katolikus hittételt, mely szerint az Oltáriszentségben valóságosan jelen van Jézus Krisztus!
Egyben megjegyezni kívánom, hogy nincs mindegyik eset kivizsgálva, vagy a vizsgálat még nincs lezárulva, ezért az itt tárgyalt esetek egy részében feltételes módban kell beszélnünk a csodáról – a vizsgálatok lezárultáig.
Mégis beszélnünk kell róla, hiszen hazánk készül az Eucharisztikus Világkongresszusra, melyet nekünk kell megtartanunk 2020-ban.
14 oldal, tűzött.
Folytatás