Bevásárlókosár 0 termék
Kategóriák
Információk
Akciós termékek

Szövött rózsafüzértartó tasak - Jézus

Szövött rózsafüzértartó t

3.50€  3.15€
Gyorskeresés





Összetett keresés
Nem létező termék!
Nem akarok templomba menni! - Útmutató Janó Manó

Nem akarok templomba menni! - Útmutató Janó Manó
[6431]
Hogyan válhat a küzdelem ünneppé?

Teljesen természetes, hogy gyermekeink olyan időszakokat is átélnek, amikor nem akarnak templomba járni. Az ezek mögötti okok - a gyermekek életkorával összefüggésben - különbözőek lehetnek. De minden esetben fontos, hogy ne erővel és a tekintélyelvűség gyakorlásával próbáljuk jobb belátásra bírni gyermekünket. Vegyük figyelembe álláspontját. Ellenállását pedig tekintsük újabb lehetőségnek arra, hogy egy kicsivel több gondolatot oszthassunk meg vele arról, hogy számunkra miért is fontos a templomba való járás.
E könyv azoknak a gyermekeknek szól, akik számára olykor értelmetlennek tűnik, hogy templomba kell menniük. Különösen akkor, amikor mást is tehetnének helyette, például szundikálhatnának még egy kicsit az ágyukban, vagy játszhatnának egy jót. Ezeknek a fiataloknak talán csak arra van szüksége, hogy templombeli tapasztalataikat történetekbe ágyazzuk, vagy hétköznapi élményeikhez, kapcsolataikhoz kössük.
E könyv abban lehet a hasznukra, hogy élményeik kézzelfoghatóbbá és értelmezhetőbbé váljanak. Az ösztönös elutasítás így izgatott várakozássá alakul át.
205×205 mm, 32 oldal, puhafedeles.
Puha ragasztott, színes képekkel illusztrált könyv.

Folytatás