Bevásárlókosár 0 termék
Kategóriák
Információk
Akciós termékek

Áldoztató ostya 35mm - 1000db

Áldoztató ostya 35mm - 10

6.20€  5.60€
Gyorskeresés





Összetett keresés
Keresztény könyvek » Hagyomány » Lázadó angyalok - Giuseppe Tomaselli

Lázadó angyalok - Giuseppe Tomaselli
[5712]


3.40€

Ez a termék készleten van, rendszerint 1-3 munkanapon belül postázzuk.
Ezt a terméket megrendelheti az új webáruházból is:
www.ruzenec.sk
Tomaselli atya, aki Olaszországban élt, (1902-1989) felteszi a kérdést: „Ki a Sátán?" - és világos választ ad erre a kérdésre. Evangéliumi illetve egyháztörténeti példákkal illusztrálja és elemzi a gonosz ellenség működését: a megszállottság formáit, és a szabadulás lehetőségét az exorcizmus segítségével.
A tapasztalt ördögűző lelkipásztor nyomatékosan felhívja figyelmünket, milyen veszélyekkel jár a sátánnal való kapcsolat-felvétel: „Mivel az ördög Isten ellensége, nem szabad irányában a legkisebb tiszteletet sem tanúsítani." Ő is megerősíti az ismert mondást: Aki kisujját nyújtja az ördögnek, annak ő az egész karját kéri.
Kiderül ebből az írásból, hogy az ember mivel teszi ki magát leginkább az ördög támadásának: a tétlenséggel, a tisztátalansággal, a rossz társasággal és a kétes élvezetekkel. Megtudjuk, hogyan állhatunk ellen a kísértésnek, ami még a szenteket sem kerüli el.
Ha belegondolunk, hogy az ördög egyik csalása, hogy elhiteti a mai emberrel, hogy ő nem létezik, beláthatjuk, mennyire fontos felvérteznünk magunkat e csalás ellen. így ez a könyv Szent Pál apostol felszólításának is eleget tesz: „Vessük hát le a sötétség tetteit, és öltsük fel a világosság fegyvereit." (Róm 13,12) (A Kiadó)
Ajánlom mindazoknak, akik tudatosan harcolni akarnak a gonosz ellen. A gonosz elleni harc felhívja figyelmünket arra, hogyha győzni akarunk, még szorosabban kell kapcsolódnunk Jézus Krisztushoz, a királyok Királyához, a mindenség Urához! - Katona István atya
110 oldal, puhafedeles.
Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták meg

SUMMA DÆMONIACA - J.A.Fortea

SUMMA DÆMONIACA - J.A.Fortea


Szűz Mária - litániák és ünnepek

Szűz Mária - litániák és ünnepek


Jézus visszatérése a kapuban áll? -P. Martino Penasa

Jézus visszatérése a kapuban áll? -


A szívek megtérésének üzenetei, amelyeket Jézus Krisztus adott F

A szívek megtérésének üzenetei, ame


Házszentelés

Házszentelés


Újszövetségi Szentírás (barna)

Újszövetségi Szentírás (barna)