Bevásárlókosár 0 termék
Kategóriák
Információk
Akciós termékek

Szövött rózsafüzértartó tasak - Jézus

Szövött rózsafüzértartó t

3.50€  3.15€
Gyorskeresés





Összetett keresés
Nem létező termék!
Kapcsolat - Anthony De Mello SJ

Kapcsolat - Anthony De Mello SJ
A Szerző e kötete lelkigyakorlatos elmélkedéseinek szövegét tartalmazza - elsősorban az imáról -, amelyet saját maga szerkesztett nagy gonddal, de amelyet sosem adott ki. Nem tudjuk, hogy miért nem akarta közkinccsé tenni, vagy hogy mit gondolna mostani vállalkozásunkról.
Akik személyesen ismerték Tony de Mellót, tudják és még emlékeznek rá, hogy tevékenységét néhány jól elkülöníthető szakaszra oszthatjuk, amelyek részben a rábízottak, részben pedig saját belső fejlődésének igényeihez kapcsolhatók. Külsőleg az ember eszerint láthatta a lelki vezetőt, a terapeutát, a gurut: belsőleg pedig, egy közeli barát szavaival élve, beszélhetünk „az értékek fejlődéséről, amelyek a szentségből kiindulva a szereteten át a szabadsághoz vezettek."
...Nemcsak folytonosság volt Tony de Mello egyes szerepei között, hanem bizonyos egység is. Valójában azt mondhatnánk, hogy elsősorban és mindenekelőtt lelki vezető volt, méghozzá a legszebb keresztény hagyományok értelmében. Tovább menve, azt is mondhatnánk, hogy minden gyanakvás ellenére azért maradt népszerű élete végéig, mert sosem került ellentmondásba önmagával, és az ember sosem talált Tonynál jobb vezetőt, aki közelebb vihette volna őt Istenhez.
Ezeket felidézve adjuk most közre ezt a posztumusz kötetet: lelkigyakorlatos elmélkedéseinek szövegét, amelyet saját maga szerkesztett nagy gonddal, de amelyet sosem adott ki. Nem tudjuk, hogy miért nem akarta közkinccsé tenni, vagy hogy mit gondolna mostani vállalkozásunkról. Kétségtelen azonban, hogy nagyon sokan, a legkülönfélébb emberek veszik majd örömmel kézbe ezeket a jegyzeteket.
240 oldal, puhafedeles
Folytatás