Bevásárlókosár 0 termék
Kategóriák
Információk
Akciós termékek

Rózsafüzér nyitható tasakban - kék

Rózsafüzér nyitható tasak

7.00€  6.30€
Gyorskeresés





Összetett keresés
Nem létező termék!
Háborúk, Olaj, Radikalizmus - Marc Fromager

Háborúk, Olaj, Radikalizmus - Marc Fromager
Csapdában a keleti keresztények
Jelen munka eredeti kéziratát 2015 júniusában fejeztem be. Ez még az orosz beavatkozás és ami belőle következik, a kártyák alapos újraleosztása előtt történt. És azelőtt is, hogy a migránshullám Európába özönlött volna. (…) Különösen örülök, hogy ezt a munkát magyarra fordították, mivel Magyarország, akarva-akaratlan, ennek a cunaminak a tengelyében találta magát. (…)
JÓMAGAM NEMCSAK A MIGRÁNSOK TÖMEGÉN ÜTKÖZTEM MEG mélységesen – akikkel kapcsolatban nem egészen világos, miért is feltétlen kötelességünk befogadni őket –, hanem azon is, ahogyan hagytuk, hogy a délkelet-európai országok egyedül nézzenek szembe ezzel az áradattal. Hasonlóan sokkoló volt, ahogyan a média tálalta az ügyet. (részletek a szerző előszavából)
MARC FROMAGER CSELEKVŐ KERESZTÉNYKÉNT, franciaként, európaiként összegzi tapasztalatait, gondolatait és kérdéseit(!). Az ACN (Aid to the Church in Need: a bajban lévő keresztények megsegítésére létrehozott pápai jogú szervezet) franciaországi szervezetének elnökeként hosszú évek óta, szembesül a Közel-Kelet és Afrika valóságával. Marc Fromager könyvének legnagyobb értéke, hogy a közvetlen tapasztalati valóságból indul ki. A térség átfogó ismerete, a legősibb keresztény közösségek megmentéséért érzett felelősség és nem utolsósorban az európai “téblábolás” ihlette könyvét.
(részlet Hölvényi György képviselő ajánlásából)
159oldal, puhafedeles.
Folytatás