Bevásárlókosár 0 termék
Kategóriák
Információk
Akciós termékek

Szövött rózsafüzértartó tasak - Jézus

Szövött rózsafüzértartó t

3.50€  3.15€
Gyorskeresés





Összetett keresés
Nem létező termék!
Erő a magasból - Josip Lončar

Erő a magasból - Josip Lončar
Ez a könyv a Szentlélekről szól! Álmokról, látomásokról és próféciákról, amelyeket a Szentlélek azért ad, hogy átalakítsa szívünket és ezzel együtt a világot is körülöttünk. Minden keresztény kaphat látomást, szent álmot, és próféciát. A Bibliában sok helyen találkozunk álmokkal, látomásokkal és próféciákkal. Ez a mai korban is érvényesülhet.

Josip Lončar 1964. január 8-án született a horvátországi Repaš-ban. A Kristofori Alapítvány igazgatója és a Kristofori Evangelizációs Intézet vezetője. A Book című evangelizációs folyóirat főszerkesztője és a Rhema című folyóirat kiadója. Az ICCRS hivatalos képviselője. Eddig három könyvet írt, ezek: A hit karizmája, A nagymama rózsafűzére, és a most magyarul is megjelent: Erő a magasból.

„Húsz éve rendszeresen tart evangelizációs szemináriumokat Horvátországban és számos más országban, így Magyarországon is. „Miközben igehirdető, gyógyító és szabadító karizmájával végez szolgálatot, arról a meggyőződéséről tesz tanúságot, hogy az ember számára Jézus Krisztus az egyetlen hiteles választási lehetőség." (A horvát Kiadó)
Ajánlom mindazoknak, akik szeretnék elmélyíteni ismereteiket a Szentlélekről és ajándékairól. Katona István atya. 232 oldal, puhafedeles.

Folytatás