Bevásárlókosár 0 termék
Kategóriák
Információk
Akciós termékek

Rózsafüzér nyitható tasakban - kék

Rózsafüzér nyitható tasak

7.00€  6.30€
Gyorskeresés





Összetett keresés
Nem létező termék!
Élményeim a Szenvedő Lelkekkel - Mária Simma

Élményeim a Szenvedő Lelkekkel - Mária Simma
[5662]
Azoknak, akik segíteni akarnak a tisztítótűzben szenvedő lelkeknek.

Mária Simma egy kicsiny hegyi faluban (Sonntag, Ausztria) élő, szegény sorsú lány volt. Már gyermekkorában sokat imádkozott, hogy a tisztítótűzben Szenvedő Lelkeken segíthessen. Szerette volna egészen Istennek szentelni az életét. Azonban gyenge egészségi állapota miatt a kolostorból elutasították. Szerényen, visszavonultan élt a szülői házban.
Egyszer azonban meglepő dolog történt. 1940-ben (25 éves volt ekkor) meglátogatta őt a másvilágról egy férfi, aki imádságát kérte. A vendég ugyanúgy volt öltözve, mint általában az emberek. Érthetően, világosan beszélt. Látható és hallható volt. Mária megígérte, hogy imádkozni fog érte, ezután a látogató eltűnt.
Ez a találkozás megváltoztatta Mária életét. Ettől kezdve a Szenvedő Lelkek megmentésének szentelte minden idejét. Imádkozott, vezekelt, előadásokat tartott - egészen 2004-ig, - 89 éves korában bekövetkezett haláláig.
Ebben a könyvben Mária leírja ezeket az izgalmas találkozásokat, amelyek bepillantást adnak abba, hogy ki, miért került a szenvedés helyére.
Az ő karizmája egy Istentől kapott különös karizma, amely ráébreszt bennünket felelősségünkre elhunyt hozzátartozóink iránt. Ez a könyv erősíti hitünket abban, hogy van egy természetfölötti világ, amélyet nem láthatunk, de egyszer mindannyian belépünk ebbe. De nem mindegy, hogy milyen szívvel? Milyen lélekkel?

Ajánlom mindazoknak, akik segíteni akarnak a tisztítótűzben szenvedő lelkeknek, el akarják mélyíteni hitüket, és felelősségteljes keresztény életet akarnak élni. - Katona István atya
168 oldal, puhafedeles

Folytatás