Bevásárlókosár 0 termék
Kategóriák
Információk
Akciós termékek

Rózsafüzér  fémdobozban - barna

Rózsafüzér fémdobozban -

7.00€  6.30€
Gyorskeresés





Összetett keresés
Nem létező termék!
Az örömök útján - Böjte Csaba

Az örömök útján - Böjte Csaba
[6513]
Csaba testvér gondolatai derűről, jóságról, hitről és bizakodásról
Ebben a könyvben én a rosszal nem csatázok, csak olyan gondolatokat próbálok megfogalmazni, melyek engem a fényre vittek, örömmel, békével töltöttek el. Testvéri szeretettel ajánlom legkedvesebb gondolataimat, melyekről hiszem, hogy nemcsak igazak, de gyógyítva erőt, jövőt is adnak a kedves olvasóknak.
"Mindazok, akik habzó szájjal minden ellen lázadnak, a félelem, a bizonytalanság, a káosz ügyvivői. Természetes, hogy az előttünk tornyosuló gondokat nem szabad lekicsinyelni, de hinnünk kell, hogy azokat türelmes párbeszéddel, nyugodt érveléssel, és kemény, kitartó munkával képesek vagyunk megoldani."
"Bármi is történik körülöttem, őrizzem az áldott békét! Az emberek rosszasága, gyűlölete nem jogosít fel arra, hogy a szívembe, lelkembe a nyugtalanság, a békétlenség, a gyűlölet szellemét engedjem!"
"Nem elég őrizni a békét, a fényt, hanem azt hordozni is kell, alázattal fel kell kínálni a szeretet, a jóság, az irgalom lángját testvéreinknek! Az én lángom nem lesz kisebb, ha az ő füstölgő kanócát lángra lobbantom, de a fény a világban mindjárt nagyobb lesz!"
"Milyen más lenne a világ, ha mindennapi feladataink végzése mellett meg tudnánk őrizni nyugalmunkat, lelkünk békéjét, ha a gondokat nem szőnyeg alá sepernénk, hanem nyugodt párbeszéddel próbálnánk megoldani!"
208 oldal, keménytáblás
Folytatás