Bevásárlókosár 0 termék
Kategóriák
Információk
Akciós termékek

Rózsafüzér nyitható tasakban - kék

Rózsafüzér nyitható tasak

7.00€  6.30€
Gyorskeresés





Összetett keresés
Nem létező termék!
Az igazi boldogság nagy könyve - Anselm Grün

Az igazi boldogság nagy könyve - Anselm Grün
Mindenki boldog akar lenni, mégpedig legszívesebben most, rögtön és örökre. Nincs olyan ember, aki ne álmodozna erről. Mi az oka annak, hogy mégis olyan sokan mesteri fokon művelik azt a mutatványt, hogyan legyenek boldogtalanok? Közben pedig mindent megtesznek a boldogságukért. Feláldozzák idejüket. Kívánt célokat hajszolnak. Mindenkinek eleget akarnak tenni, tökéletesek akarnak lenni. Fogcsikorgatva, és amolyan keljfeljancsiként minden körülmények között, mindig talpra állnak. Be vannak biztosítva minden kockázat ellen, és nyitottak mindenre, amit csak kínál az élet.
Anselm Grün írásai gyakran szólnak belső gátakról, olyan csapdákról, amiket önmagunknak állítunk. Azt tanácsolja, vegyük ezt észre. És ha majd megérkeztünk önmagunkhoz, akkor észleljük igazi érzéseinket és gondolatainkat. A boldogsághoz két dologgal kell tisztában lennünk: saját korlátainkkal, de álmainkkal és vágyainkkal is.

Anselm Grün írásai gyakran szólnak belső gátakról, olyan csapdákról, amiket önmagunknak állítunk. Azt tanácsolja vegyük ezt észre, ha ez sikerül akkor megnyílik az út a boldogsághoz és már csak saját korlátainkkal, álmainkkal és vágyainkkal kell tisztában lennünk.
320 oldal, puhafedeles.

Folytatás