Bevásárlókosár 0 termék
Kategóriák
Információk
Akciós termékek

Rózsafüzér nyitható tasakban - halványkék

Rózsafüzér nyitható tasak

7.00€  6.30€
Gyorskeresés





Összetett keresés
Nem létező termék!
Áraszd ránk irgalmadat!

Áraszd ránk irgalmadat!
[6467]
Imák az irgalmasság jubileumi szentévére

Az Egyház az irgalmasság rendkívüli szentévét a kegyelem, a béke, a megtérés és az öröm idejeként éli meg, amely mindenkihez szól: kicsinyekhez és nagyokhoz, közel és távol egyaránt.
Ahol megszületik Isten, ott kivirul az irgalmasság. Ez Isten legértékesebb nekünk juttatott ajándéka, különösen is ebben a jubileumi évben, amikor arra nyertünk meghívást, hogy felfedezzük azt a gyöngédséget, amellyel a mi mennyei Atyánk mindannyiunk irányában viseltetik.
Csakis Isten Irgalmassága szabadíthatja meg az emberiséget a rossz megannyi, olykor szörnyű formájától, amelyeket az önzés hoz létre benne. Isten kegyelme megtérítheti a szíveket, és kiutat kínálhat az emberileg megoldhatatlan helyzetekből. Imádkozzunk az Úrhoz, hogy segítsen megértenünk, milyen az ő szíve, mit jelent az irgalmasság; mit jelent az, amikor Ő azt mondja: irgalmasságot akarok, és nem áldozatot. Ferenc pápa
Ehhez ad segítséget ez az imagyűjtemény, amelyben a Szentatya gondolatai és imái, szentek és neves emberek elmélkedései adnak irányt és lelki táplálékot a jubileumi szentévben.
112 oldal, puhafedeles.

Folytatás