Bevásárlókosár 0 termék
Kategóriák
Információk
Akciós termékek

Szövött rózsafüzértartó tasak - Keresztrefeszítés

Szövött rózsafüzértartó t

3.50€  3.15€
Gyorskeresés





Összetett keresés
Nem létező termék!
A lélek diagnózisa és a hagioterápia - Tomislav Ivancic

A lélek diagnózisa és a hagioterápia - Tomislav Ivancic
A hagioterápia a keresztény lelki gondozás új módszere. Abból indul ki, hogy minden betegség szellemi eredetű. Ezért a gyógyulás érdekében az ember szellemét kell elsősorban gyógyítani.
A szerző 1990-ben alapította Zágrábban az első hágióterápiás központot, azóta már húsz országban terjedt el a módszere. Ebben a könyvében a gyógyító szolgálat titkaiba vezeti be az olvasót. Abból indul ki, hogy Isten végtelenül jó, igaz, szép, és szent. Mivel Isten az Ő hasonlóságára teremtette az embert, ezért a személyiség akkor lesz egészséges, ha a jóra, igazra, szépre, és a szentre irányul. Ha ezektől az alapértékektől elfordul, akkor beteggé válik. A Hagioterápia a szent (hágiosz) eszközeivel: imádsággal, Isten szeretetének befogadásával, a Szentírás üzenetének megismerésével gyógyít. A könyv első részének filozófiai és antropológiai mélysége próbára teszi az olvasó türelmét, de a második gyakorlati rész kárpótolja a fáradozást. A Hagioterápia gyógyító központjai sok embernek nyújtottak lelki segítséget.
Ajánlom a lélek gyógyításával foglalkozó szakembereknek, és azoknak, akik szeretnék mélyebben megismerni személyiségük titkait és annak gyógyítását. - Katona István atya
546 oldal, puhafedeles.
Folytatás