Bevásárlókosár 0 termék
Kategóriák
Információk
Akciós termékek

Rózsafüzér nyitható tasakban - rózsaszín

Rózsafüzér nyitható tasak

7.00€  6.30€
Gyorskeresés





Összetett keresés
Nem létező termék!
A családfa gyógyítása - Dr. Kenneth McAll

A családfa gyógyítása - Dr. Kenneth McAll
[5653]
A világhírű angol pszichiáter azt írja könyvében, hogy nagyon fontos imádkozni elhunyt őseink szabadulásáért. Ezzel felragyogtatja előttünk a katolikus Egyház kétezeréves gyakorlatát. Az Egyház mindig is imádkozott az elhunytakért és szentmiseáldozatot mutatott be üdvösségükért.
A szerző egy olyan különleges karizmát kapott a Szentlélektől, amely által látja az elhunytakat, amint ragyogó fényben mennek az Úrhoz az istentisztelet folyamán. Ezután hihetetlen gyógyulások történnek. Előfordul, hogy tíz-tizenöt év óta tartó betegségek rövid idő alatt teljesen elmúlnak.
Úgy tűnik, vannak olyan lelki/szellemi hatások, amelyek összekapcsolnak bennünket elhunyt rokonainkkal. Ha megbocsátunk nekik és kérjük Istentől a bocsánatot számukra is, ezzel nemcsak nekik teszünk jót, hanem a mi betegségeink is meggyógyulhatnak. Ha ezekkel a múltból fakadó hatásokkal nem törődünk, lehet, hogy minden orvosi kezelés ellenére megmarad betegségünk.
Ajánlom ezt a remek könyvet mindenkinek, aki szeretné megismerni a gyógyulás mélyebb összefüggéseit. - Katona István atya.
144 oldal, puhafedeles.
Folytatás